Cautare

1159 de rezultate pentru "divortul avocatei martis biatrice si iulian ionescu" (7.60 secunde)
Vicepresedintele PSD Ion Solcanu si purtatorul de cuvant al partidului, deputatul Titus Corlatean, au infirmat ieri informatia lansata de ministrul Codrut Seres, potrivit caruia social-democratii ar putea pierde sediul din Ion Ionescu de la Brad nr.
In aceasta alianta PSD cu PNL au existat si exagerari de natura simbolica, mai ales in campania electorala. ... Evolutia acestor relatii si crearea unei veritabile aliante nationale pentru apararea democratiei si a statului de drept si, in fapt, izolarea politica a lui Basescu si a PDL-ului.
Liviu Antonesei, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea ' Al. ... Vasile Astarastoae, Rectorul Universita&tii de Medicina si ' Gr. ... mamager pentru Europa Centrala si de Est a programelor Robert Bosch Stiftung;
Sunt indemnat la acest demers pentru ca Fundatia Romana pentru Democratie, pe care am construit-o in 1992 pentru a promova in Romania o democratie bazata pe respectul legii si al cetateanului a initiat, dupa terminarea mandatului meu prezidential si revenirea in societatea civila, mai multe proiecte dedicate recuperarii adevarului istoric privind rezistenta anticomunista si lupta impotriva regimului dictaturii comuniste in Romania, printre care:
Desi au vazut la stiri ca in alte orase piramida s-a prabusit peste cei care o sustineau, "delfinii" proaspat unsi o tin una si buna in fata politistilor.
13 din Regulament, si ca urmeaza sa instiinteze Biroul Permanent al Camerei si Secretariatul General cu privire la alegerea liderului lor de grup.
Bucharest RUNNING CLUB, organizatorul celor mai mari competitii de alergare stradala din Romania omologate international, a sustinut astazi, joi, 28 februarie, o conferinta de presa, gazduita de Ministerul Tineretului si Sportului, pentru a anunta calendarul evenimentelor si noutatile pentru anul 2019.
Sunt indemnat la acest demers pentru ca Fundatia Romana pentru Democratie, pe care am construit-o in 1992 pentru a promova in Romania o democratie bazata pe respectul legii si al cetateanului a initiat, dupa terminarea mandatului meu prezidential si revenirea in societatea civila, mai multe proiecte dedicate recuperarii adevarului istoric privind rezistenta anticomunista si lupta impotriva regimului dictaturii comuniste in Romania, printre care:
Parlamentarii vor avea in cativa ani un parc datorita unui proiect demarat de noul secretar general al Camerei, Georgeta Ionescu, si de Directia Romsilva, prin care se vor planta cateva sute de puieti in spatele Palatului Parlamentului.
Dupa ce a facut eforturi sa initieze concesionarea Serviciului Public de Salubritate Craiova, primaria s-a razgandit si ar vrea sa il administreze in continuare. ... "Asta e una dintre propuneri, nu stiu insa daca va fi aprobata si cand.
Ion Iliescu a criticat ieri la ßcoala de vara Nicolae Iorga de la Valenii de Munte desecretizarea a dosarelor politicienilor si Legea lustratiei ca fiind "reflexe totalitare".
Mii de romani au stat la coada, in prima si a in doua zi a anului 2007, pentru a vizita Palatul Parlamentului, cei mai multi admirand uimiti interioarele fostei Case a Poporului si uitandu-se cu invidie la salile in care parlamentarii isi desfasoara activitatea.
Majoritatea candidatilor la Primaria Capitalei pot candida in alegerile din iunie, din punctul de vedere al CNSAS, care prin intermediul lui Cazimir Ionescu, membru al Colegiului, a prezentat joi adeverinte din care reiese ca acestia sunt necunoscuti in arhive.
"Intr-o zi eram fara Felix in biroul lui Base de la sediul PD din Modrogan si ochii mi-au alunecat serpeste pe un document cu antetul Securitații, pe care am citit UM 0544, codul CIE, adica fosta DIE si actuala SIE, si numele Marin Antonescu.
Cristian Sutu) PSD si PNL si-au stabilit cartierul general de campanie in Baneasa, in sediul de partid al pesedistilor din Bulevardul Ion Ionescu de la Brad. Sef al strategilor politici ai Opozitiei este, incepandcu luna martie, Bogdan Teodorescu, profesor si analist politic prezent mai ales in emisiunilepostului Antena 3.
Directorul adjunct al Scolii Chiciora, din judetul Gorj, a fost amendat cu 1.000 de lei pentru ca a permis organizarea si desfasurarea de adunari publice electorale nedeclarate in incinta unitatii de invatamant.
ei trebuie sa aleaga Primarul General al Capitalei, primarii celor sase sectoare, 55 de consilieri generali si 166 de consilieri locali.
Reactia rusilor, in acest caz, a fost mult mai civilizata decat a americanilor, in cazul Teo Peter, dar ne facem ca nu vedm asta, pentru ca suntem filo-americani si rusofobi. Fireste ca nu i-au ridicat imunitatea diplomatica si nu l-au dat pe mana autoritatilor romane.
Desi statisticile oficiale arata ca imprumuturile restante inseamna mai putin de 1% din valoarea totala a creditelor, anul acesta romanii au cam uitat sa-si plateasca ratele la banci, in special pentru creditele de consum.
Romania a primit din partea agentiei de rating si management al riscului Coface (Franta) ratingul de tara “B“.
google-analytics.com